TRADITIE & INNOVATIE

Download LIMAR brochure 

Onze geschiedenis:

Limar is gestart als een klein familiebedrijf in 1983 en maakt sindsdien deel uit van de rijke Belgische chocolade cultuur.

Na meer dan 35 jaar ervaring, behoren we tot de grote spelers op de Belgische markt, en exporteren we onze chocolade naar meer dan 30 landen wereldwijd. 

 

Ons verhaal:

Met ons modern productiepark is de 3e generatie volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten die voldoen aan de toenemende eisen van de consument. En dit zonder in te boeten aan het artisanale karakter en kwaliteit, waar we al sinds de eerste pralines voor bekend staan. Onze gedreven werknemers creëren de fijnste Belgische pralines met de beste natuurlijke ingrediënten. Dit sinds 2010 in ons nieuw atelier.

 

Onze producten:

Naast een grote variatie in producten die het ganse jaar te verkrijgen zijn, is Limar vooral bekend voor zijn grote assortiment seizoensgebonden artikelen, zoals paaseitjes en figuurtjes, herfst pralines, kerstfiguurtjes, allemaal op een unieke wijze gedecoreerd. Al onze producten zijn beschikbaar in bulk of verpakt onder het Limar merk, ook een private label verpakking is mogelijk.  Als belangrijke private label producent zijn we flexibel en ontwikkelen samen met de klant een product dat aan alle eisen voldoet. Met andere woorden zorgt Limar voor een tevreden klant met heerlijke pralines die voldoen aan hun wensen….